top of page
VILKA ÄR AGAPE SVERIGE?

Vi är en gemenskap av människor som vill följa och ha en relation med Jesus Kristus. En relation med honom är livsförändrande och vi hoppas kunna inspirera människor till att vilja utforska vem han är och lära känna honom. Genom att mota människor dar dem ar vill vi gora det enkelt att kanna sig hemma och kravlöst kunna diskutera livsfrågor.

I

Inspirera

Vi vill vara en gemenskap där vi hjälper varandra att växa i både tro och relation till Jesus. Vi har inte alla svaren men tillsammans vill vi genom bibelstudier, undervisning, evangelisation, larjungatraning och gemenskap försöka lara oss mer och närma oss svaren pa de frågetecken livet idag ger oss.

V

Växa
Sända

S

Vi vill att alla människor i hela världen ska få chansen att lära känna Jesus. Därför vill vi - genom att inspirera och hjälpa människor att växa - också sända ut människor till att leva sina liv helt för Jesus, och därigenom låta andra människor få höra om Jesus. Det finns olika möjligheter att göra detta inom Agape: vara volontär, praktikant eller anställd, och genom att åka på en missionsresa eller delta i andra evangelisationssatsningar.

bottom of page